Viitotun Rakkauden Tarina

Viitotun Rakkauden tarina

 

Sivuston idea sai alkunsa vuoden 2016 kesällä.

 

Oli kesä 2016 ja poikamme oli 4,5-vuotias. Tuolloin alkoi tuntua vahvasti siltä, että nyt tarvittaisiin jotakin konkreettista ja vahvasti visuaalista tukemaan hänen kasvuaan, kehitystään, ymmärrystään ja muistiaan. Minulla oli jo jonkin verran tietoa kuvallisen tuen käytöstä, mutta nyt paneuduin aiheeseen suorastaan fanaattisesti. Etsin tietoa sekä myös valmiita tulostettavia materiaaleja joita voisin poikani kanssa käyttää. En kuitenkaan löytänyt sopivaa, tiettyä taitoa harjoittavaa, suomenkielisiä materiaalia...joten päätin tehdä sellaisia itse. Leikkitaitoja harjoittava kuvakirja syntyi ensimmäisenä (linkitän sen tänne kun löydän jostain tietokoneen uumenista). Siitä kehittyi seuraava idea ja taas seuraava. Sitten minulla olikin kaikenlaista tietokoneeni kovalevyllä ja aloin miettiä olisiko niistä iloa jollekin muullekin.

 

Tässä sitä nyt ollaan, toista vuotta

sivuston parissa puuhailemassa.

 

Mukava tutustua, olen Mari

Olen 36-vuotias oululainen 6-vuotiaan erityispojan ja 8-vuotiaan terveen tytön äiti. Pohjakoulutuksena minulla on media-assistentin ja Vammaistyön Lähihoitajan tutkinnot. Minulla on ammattikorkeakoulupohjaisina lisäkoulutuksina Aistiohjaajan ja Ratkaisukeskeisen Neuropsykiatrisen Valmentajan opinnot. Olen opiskellut myös pelituotantoa ammattikorkeakoulussa. Viimeisimpänä valmistuin keväällä 2018 Elämäntaitojen ja Laaja-alaisen Hyvinvointiopetuksen Koulutusohjelmasta Elämäntaitojen opettajaksi.

 

Harrastan piirtämistä, graafista suunnittelua, kirjoittamista, ompelen, teen koruja ja puuhastelen muutakin luovaa mitä milloinkin keksin tai mistä innostun.

Kaikkien sivustolla olevien materiaalien tekemisen taustalla on ajatus lasten positiivisen oppimisen ja kasvun tukemisesta.

Ammatillinen osaaminen

 

  • Media-assistentti

multimediatuotanto ja verkkoviestintä

  • Game Lab pelituotantokoulutus
  • Lähihoitaja

vammaistyö

  • Aistiohjaaja
  • Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja
  • Hyvinvointi- ja elämäntaitojen opettaja

 

Tilaa uutiskirje

Haluatko tukea sivuston toimintaa?

Voit tehdö sen tarjoamalla tekijälle kupin virtuaalista kahvia.

Valitse tästä kahvi jonka haluat tarjota
Turvallinen ja luotettava maksutapahtuma
PayPal-logo

 

2016-2018 © VIITOTTURAKKAUS® LINKKEJÄ Papunet.net Positiivinenoppiminen.fi Hyvinvoivaperhe.fi TRE Nepsy KUVIA Freeimages Pixabay Clipartpanda Clipart-library Openclipart Freerange Pexels Freepik Mycutegraphics Unsplash

 

PayPalin hyväksyntämerkki