Yhteys ja info

Viitottu Rakkaus

JUTELLAAN!

 

 

Lähetä palautetta, kysymyksiä ja ideoita!

 
 
 

 

 

 

Kysymyksiä ja vastauksia

 

 

Ihanaa kun olet sivustollani. Toivottavasti löydät jotain sinulle tärkeän lapsen tai nuoren tueksi. Muistathan, että kaikki sivuston materiaali on ilmaista ja vapaasti käytettävissä omassa työssäsi tai kotona. Lue kuitenkin seuraavat kymyksen ja vastaukset, jotka selventävät käyttöoikeutta. Voit lähettää mitä tahansa kysyttävää minulle joko lomakkeella tai yhteys@viitotturakkaus.fi. :

Kuka ylläpitää sivustoa ja tekee materiaalit?

Sivustoa ylläpitää ja materiaalit tekee Mari Mattsson. Kaikkien sivustolla olevien materiaalien ja tekstien käyttö- ja muokkausoikeudet kuuluvat tekijänoikeuden alaisesti Viitotulle Rakkaudelle ja Mari Mattssonille.

 

Saako valmiita materiaaleja muokata?

Älä muokkaa valmiita materiaaleja tai kopioi niissä olevia kuvia, sen sijaan voit ideoida omia versioitasi tekemistäni materiaaleista ja luoda näin uusia, omia materiaaleja. Ideat itsessään ovat ehdottomasti kierrätettäviä.

 

Missä materiaaleja saa käyttää?

Sivustolla olevia materiaaleja saa käyttää rajattomasti kaikkien niiden ihmisten kanssa jotka hyötyvät kuvitetusta materiaalista kasvun ja oppimisen tukena.

 

Kuinka paljon materiaalia sivustolta saa tulostaa?

Materiaalien tulostamiselle ja käyttämiselle ei ole enimmäisrajaa. Tulosta vain kaikki mistä koet olevan hyötyä kotona tai työssä.

Voinko antaa valmiiksi tulostettuja materiaaleja muille?

Valmiita, tulostettuja materiaaleja saa jakaa ja käyttää esim. saman yksikön sisällä useissa ryhmissä, kunhan niissä on näkyvillä tekijänoikeusmerkintä ©VIITOTTU RAKKAUS.

 

Älä jaa valmiiksi tulostamiasi materiaaleja oman työyksikkösi ulkopuolelle. Kerro mieluummin sivustostani suullisesti tai lähetä linkki sivustolleni tai suoraan tiettyyn materiaaliin. Sivustoltani löytyy myös Somen jakopainikkeet.

 

 

Valmiiksi tulostettua materiaalia saa jakaa vanhemmille kotiin viemisiksi, kunhan niissä on näkyvillä tekijänoikeusmerkintä ©VIITOTTU RAKKAUS.

 

Voinko jakaa materiaaleja sähköisesti?

Materiaaleja ei ole luvallista jakaa omilla Some-kanavilla. Materiaalia ei saa jakaa myöskään sähköpostin liitetiedostona. Jaa tietoa sivustoltani löytyvien Some-jakopainikkeiden kautta tai jakamalla Viitotun Rakkauden Some-julkaisuja tai linkitä suoraan sivustolle viitotturakkaus.fi.

 

Sivustolta ladattujen materiaalien lähettäminen sähköpostin liitetiedostona ei ole sallittua..

Kiitos

Kiitos mm. seuraaville sivustoille materiaaleissa käyttämistäni vektorigrafiikoista, valokuvista, piirroskuvista ja viittomakuvista.

 

Papunet Freeimages

Pixabay Clipartpanda

Clipart-library Openclipart

Freerange Pexels Freepik

Mycutegraphics

 

Yhteystiedot

Mari Mattsson

yhteys@viitotturakkaus.fi

 

Some

Facebook Twitter

Pinterest Instagram

 

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pääset kurkkaamaan Viitotun Rakkauden salatuille sivuille! Lisää sähköpostiosoitteesi ja klikkaa "tilaa".

 

Copyright 2016-2018 © All Rights Reserved Viitottu Rakkaus®