Yhteys ja info

Yhteystiedot & info

Olisi kiva kuula sinusta

 

Laita palautetta, vinkkejä, ideoita tai mitä tahansa.

 

Voit lähettää sähköpostia viereisellä lomakkeella.

Sposti: yhteys@viitotturakkaus.fi

 

Voit ottaa yhteyttä myös facebookin yksityiviestillä.

 

Mari Mattsson

Oulu

 
 
 

 

 

 

Kysymyksiä ja vastauksia materiaalien käyttöoikeuksista ja muusta tärkeästä

 

 

Jos jokin on epäselvää tai sinulla on muuten kysyttävää, voit lähettää viestin minulle joko lomakkeella, sähköpostitse yhteys@viitotturakkaus.fi tai facebookin yksityisviestin kautta.

Kuka ylläpitää sivustoa ja tekee materiaalit?

Sivustoa ylläpitää ja materiaalit tekee Mari Mattsson. Kaikkien sivustolla olevien materiaalien ja tekstien käyttö- ja muokkausoikeudet kuuluvat tekijänoikeuden alaisesti Viitotulle Rakkaudelle ja Mari Mattssonille.

Voit lukea Viitotun Rakkauden tarinan täältä

 

Saako valmiita materiaaleja muokata?

Älä muokkaa valmiita materiaaleja tai kopioi niissä olevia kuvia, sen sijaan voit ideoida omia versioitasi tekemistäni materiaaleista ja luoda näin uusia, omia materiaaleja. Ideat itsessään ovat ehdottomasti kierrätettäviä.

 

Missä materiaaleja saa käyttää?

Sivustolla olevia materiaaleja saa käyttää rajattomasti kaikkien niiden ihmisten kanssa jotka hyötyvät kuvitetusta materiaalista kasvun ja oppimisen tukena.

 

Kuinka paljon materiaalia sivustolta saa tulostaa?

Materiaalien tulostamiselle ja käyttämiselle ei ole enimmäisrajaa. Tulosta vain kaikki mistä koet olevan hyötyä kotona tai työssä.

Voinko antaa valmiiksi tulostettuja materiaaleja muille?

Valmiita, tulostettuja materiaaleja saa jakaa ja käyttää esim. saman yksikön sisällä useissa ryhmissä, kunhan niissä on näkyvillä tekijänoikeusmerkintä ©VIITOTTU RAKKAUS®.

 

Älä jaa valmiiksi tulostamiasi materiaaleja oman työyksikkösi ulkopuolelle. Kerro mieluummin sivustostani suullisesti tai lähetä linkki sivustolleni tai suoraan tiettyyn materiaaliin. Sivustoltani löytyy myös Somen jakopainikkeet.

 

 

Valmiiksi tulostettua materiaalia saa jakaa vanhemmille kotiin viemisiksi, kunhan niissä on näkyvillä tekijänoikeusmerkintä ©VIITOTTU RAKKAUS.

 

Voinko jakaa materiaaleja sähköisesti?

Materiaaleja ei ole luvallista jakaa omilla Some-kanavilla. Materiaalia ei saa jakaa myöskään sähköpostin liitetiedostona. Jaa tietoa sivustoltani löytyvien Some-jakopainikkeiden kautta tai jakamalla Viitotun Rakkauden Some-julkaisuja tai linkitä suoraan sivustolle viitotturakkaus.fi.

 

Sivustolta ladattujen materiaalien lähettäminen sähköpostin liitetiedostona ei ole sallittua..

 

Tilaa uutiskirje

Haluatko tukea sivuston toimintaa?

Voit tehdö sen tarjoamalla tekijälle kupin virtuaalista kahvia.

Valitse tästä kahvi jonka haluat tarjota
Turvallinen ja luotettava maksutapahtuma
PayPal-logo

 

2016-2018 © VIITOTTURAKKAUS® LINKKEJÄ Papunet.net Positiivinenoppiminen.fi Hyvinvoivaperhe.fi TRE Nepsy KUVIA Freeimages Pixabay Clipartpanda Clipart-library Openclipart Freerange Pexels Freepik Mycutegraphics Unsplash

 

PayPalin hyväksyntämerkki