Sadut

SADUT

SADUT

Täältä löytyy Viitotun Rakkauden omia opettavaisia satuja ja kertomuksia. Täältä löydät myös tunnettuja satuja, jotka Viitottu Rakkaus on yksinkertaistanut ja kuvittanut tukikuvin. Lukemisen iloa.

 

Interaktiiviset sadut voidaan ladata omalle tietokoneelle, kännykkään tai tablet-laitteella ja ne sisältävät myös liikkuvaa kuvaa ja ääntä.

 

Haukku-koira

(Viitottu Rakkaus)

 

Viitotun Rakkauden oma yksinkertainen tarina Haukku nimisestä koirasta. Tarinassa mukana piilotettuja elämäntaidon opetuksia, kuten toisista välittäminen ja huolehtiminen, ikävän tunteminen, ystävyys.

Jälkiä Hiekassa

(Viitottu Rakkaus)

 

Sadunomainen tarina vie lukijan ystävän kanssa uimarannalle. On lämmin kesäpäivä ja rannalla voi touhuta kaikenlaista. Harjoitellaan turvallisuutta ja omien jälkien siivoamista sekä havainnoidaan rantaelämää. Tarina harjoittaa myös mielikuvitusta, leikkitaitoja ja yhdessä tekemistä.

Tarinassa keskitytään aistitiedon käsittelyyn ja ympäröivän maailman havainnoimiseen monipuolisesti. Uimaranta on oivallinen paikka aistien harjoittamiseen ja moniaistilliseen ohjaukseen ja kokemiseen.

Tarinan lopussa mukaan rannalle tulostettavia tehtäviä, joiden avulla aikuinen voi yhdessä lapsen kanssa harjoitella aistitiedon käsittelyä (haju, maku, kuulo, tunto, näkö).

Kiitos

Kiitos seuraaville sivustoille valokuvista, piirroskuvista ja viittomakuvista

 

Viitotun Rakkauden linkit:

  • Viittoma- ja piirroskuvien kuvapankki, kuvatyökalu ja paljon muuta puheen ja viestinnän tueksi
  • Menetelmiä erityislapsiperheille
  • Kuvia ja materiaalia arjen tueksi perheille, joissa lapsella jokin neuropsykiatrinen erityisvaikeus

Ota yhteyttä

 

Email:

yhteys@viitotturakkaus.fi

 

Facebook: facebook.com/viitotturakkaus

Tilaa Viitotun Rakkauden uutiskirje tästä!
Copyright 2017 Viitottu Rakkaus @ All Rights Reserved