Sosiaalinen ajattelutaito

Viitottu Rakkaus

 

Sosiaalinen ajattelutaito

 

 

Nämä materiaalit on suunniteltu kehittämään joustavaa ajattelutapaa, taitoa kuunnella omaa kehoa, taitoa kuunnella muita ihmisiä ja taitoa lukea sosiaalisia signaaleja muissa ihmisissä. Tärkeää sosiaaliselle ajattelutaidolle on myös ongelmanratkaisutaito. Hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä syy-seuraussuhteen ymmärtäminen auttavat lasta mm. tunnistamaan pulmia ja ongelmatilanteita sekä ennakoimaan niitä. Lapsi voi oppia luovaa ajattelua sekä ideoita: mitä olen jo kokeillut ratkaistakseni tämän asian? mitä voisin vielä kokeilla? Voisiko tämän tehdä eri tavalla?

 

Tehtävien avulla harjoitellaan mm. kuinka suodattaa oman viestinsä sisältöä matkalla ajatuksesta ääneen sanotuksi asiaksi. Ajatukset ja tunteet ovat myös läheisessä yhteydessä toisiinsa.

 

 

Ongelmanratkaisutaito & syy-seuraus suhde

24kpl kysymyskortteja sekä irtokuvia vastauksia varten. Harjoittaa mm. syy-seuraussuhteen ymmärtämistä, ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä.

Kiitos

Kiitos mm. seuraaville sivustoille materiaaleissa käyttämistäni vektorigrafiikoista, valokuvista, piirroskuvista ja viittomakuvista.

 

Papunet Freeimages

Pixabay Clipartpanda

Clipart-library Openclipart

Freerange Pexels Freepik

Mycutegraphics

 

Yhteystiedot

Mari Mattsson

yhteys@viitotturakkaus.fi

 

Some

Facebook Twitter

Pinterest Instagram

 

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pääset kurkkaamaan Viitotun Rakkauden salatuille sivuille! Lisää sähköpostiosoitteesi ja klikkaa "tilaa".

 

Copyright 2016-2018 © All Rights Reserved Viitottu Rakkaus®