Arjen rutiinit

Viitottu Rakkaus

 

Rutiineja arkeen

 

 

Täältä löydät valmiita tulostettavia rutiineja arjen eri tilanteisiin kotona ja muualla. Kuvitettujen rutiinien avulla lapselle voidaan havainnollistaa tulevia tilanteita etukäteen, jotta lapsi kokisi tuohon tiettyyn tilanteeseen joutuessaan mahdollisimman vähän stressiä ja ahdistusta. Voit käyttää näitä tulostettavia Viitotun Rakkauden valmiita materiaaleja tai tehdä niiden pohjalta omasi. Kuvia löydät mm. papunet.net sivustolta kohdasta "kuvapankki".

 

 

Tulostettavia rutiineja kodin arkeen

17-sivuinen PDF-paketti, jossa tietoa rutiinien luomisesta lapsen arkeen. Mukana myös valmiita tulostettavia rutiineja ideoiksi tai käyttöön.

Täytä itse tulostettava aamu- ja iltarutiinien taulu omaan arkeenne sopivaksi kokonaisuudeksi. Mukana tulostettavia kuvia.

Selkeä iltarutiini jonka voi tulostaa ja ottaa käyttöön. Sen pohjalta voi ideoida myös oman rutiinin.

Dinofanille oma iltarutiini joka on rakennettu rauhoittavaksi ja motivoivaksi lautapeliksi. Kehittää myös keskittymiskykyä.

Legofanin iltarutiini, jossa edetään rutiinin mukaan keräten poletteja suoritetusta tehtävästä, kuten "hampaiden pesu". Kehittää myös keskittymiskykyä.

Kiitos

Kiitos mm. seuraaville sivustoille materiaaleissa käyttämistäni vektorigrafiikoista, valokuvista, piirroskuvista ja viittomakuvista.

 

Papunet Freeimages

Pixabay Clipartpanda

Clipart-library Openclipart

Freerange Pexels Freepik

Mycutegraphics

 

Yhteystiedot

Mari Mattsson

yhteys@viitotturakkaus.fi

 

Some

Facebook Twitter

Pinterest Instagram

 

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pääset kurkkaamaan Viitotun Rakkauden salatuille sivuille! Lisää sähköpostiosoitteesi ja klikkaa "tilaa".

 

Copyright 2016-2018 © All Rights Reserved Viitottu Rakkaus®