Rakkaat kasvatus- ja sosiaalialan ammattilaiset, eri alojen terapeutit ja vanhemmat: Sydämellisesti tervetuloa Viitotun Rakkauden sivustolle. Mahtavaa, että nämä ilolla ja sydämellä tekemäni materiaalit voivat tukea juuri sinua, joko työssäsi tai kasvattajana kotonasi. Tarjoan sivustollani tulostettavia materiaaleja, sekä muita resursseja, jotka on tehty tukemaan lasten kasvatusta, ohjausta, opetusta ja terapiatyötä. 

Tutustu koko ajan kasvavaan valikoimaan korkealaatuisia, ajatuksella suunniteltuja materiaaleja. Sivustolta löydät monipuolisia tehtäviä, kuvia, työkirjoja ja pelejä eri aihealueilta, joita voit käyttää luovasti lasten yksilöllisten tarpeiden mukaan. Voit käyttää materiaaleja juuri sillä tavalla kuin haluat, siten, että niiden käyttö tukee juuri sinun tapaasi toimia lasten kanssa.

Opettajana voit löytää sivustolta inspiraatiota ja ideoita, jotka herättävät luovuutesi oppituntien sisältöjen suunnitteluun ja opetuksen toteuttamiseen. Sivuston materiaalit ja ideat toimivat erityisen hyvin sekä monipuolisten oppimiskokonaisuuksien, että yksittäisten taitojen harjoittelun tukena. Materiaalit tuovat vaihtelua ja rikastusta myös erityisopetukseen ja S2-opetukseen. 

Muutakin kuin tulostettavaa: Sivusto tarjoaa tulevaisuudessa (lanseeraus keväällä 2024) muutakin kuin pelkkiä tulostettavia materiaaleja! Pääset pian tutustumaan myös näihin uusiin, kivoihin juttuihin. Pysy kuulolla, sillä sivusto pyrkii tulevaisuudessa kasvamaan ja tarjoamaan uusia tapoja vastata kasvatuksen ja opetuksen alati muuttuviin tarpeisiin.

Luodaan yhdessä innostuneita ja luovia, elinikäisiä oppijoita: Uskon luovuuden, positiivisen pedagogiikan ja myönteisen kasvatuksen voimaan vaikuttaa lasten elämään. Luodaan yhdessä pienissä ihmisenaluissa kasvun sekä oppimisen iloa, joka kantaa läpi elämän. Viitottu Rakkaus on mukana tällä matkalla, tarjoamassa juuri sinulle työkaluja sekä inspiraatiota lasten parissa.

Vielä kerran, ihan mahtavaa, että löysit Viitotun Rakkauden kasvatustyösi tueksi. 

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, tai sinulle herää idea jostakin materiaalista mistä muutkin voisivat hyötyä, laita viestiä sivuston alalaidasta löytyvällä lomakkeella tai yhteys(at)viitotturakkaus.fi.

Iloisia kasvun ja oppimisen aikoja!

-Mari