Hei, mukava kun kurkkasit tälle sivulle ja haluat tutustua minuun ja sivustooni paremmin. Suunnittelen ja teen kaikki Viitotun Rakkauden sivustolta löytyvät materiaalit ja muun sisällön itse. 

 

Olen Mari. Valmistun pian luokanopettajaksi Oulun yliopistosta. Harrastan erilaisia luovia asioita, kuten piirtämistä, kirjoittamista, korujen tekemistä, digitaalista kuvankäsittelyä ja  grafiikkaa, yms.  Viitotun Rakkauden sivusto on minulle keino toteuttaa itselleni tärkeitä asioita, kuten muiden auttamista, luovuuttani, graafista osaamistani, että kasvatusalan  ammattitaitoani. 

Kuvassa kanssani poikani Miio, joka aina hassuttelee kameran edessä.  Hänellä on harvinainen CFC-oireyhtymä (cardio-facio-cutaneous oireyhtymä), jonka vuoksi hän on mm. vaikeasti kehitysvammainen ja puhumaton. Hän on sivustoni inspiraation lähde. 

Mistä sivuston nimi tulee?
Sivuston nimi muodostuu ajatuksesta, kuinka ihmisten välisestä rakkaudesta ja tarpeesta olla yhteydessä toisiimme, syntyy mitä monimuotoisin kirjo erilaisia tapoja kommunikoida; on puhuttua kieltä, viittomakieltä, elekieltä, ilmeitä, ääniä, kosketuksia, katseita, tukiviittomia, esineitä, kuvia… Jokaisella ihmisellä on jotakin sanottavaa, meidän on tärkeää kuulla ja ymmärtää toisiamme. 

Ammattitaitoani:

  • Valmistun keväällä 2024 kasvatustieteiden maisteriksi (luokanopettaja) Oulun yliopistosta. Sivuaineina olen opiskellut erityispedagogiikkaa ja terveystietoa.
  • Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen opettaja 
  • Aistiohjaaja 
  • Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja 
  • Lähihoitaja 
  • Media-assistentti