Materiaalien ja kuvien käyttöoikeuksista

ETUSIVU / MATERIAALIEN KÄYTTÖOIKEUDET

Materiaalien ja kuvien käyttöoikeuksista

Kaikkien sivustolla olevien materiaalien ja tekstien käyttö- ja muokkausoikeudet kuuluvat tekijänoikeuden alaisesti Viitotulle Rakkaudelle ja Mari Mattssonille. Sivustolla ja materiaaleissa käytettyjen kuvien tekijänoikeudet kuuluvat niiden omistajille (kuvapalvelu, valokuvaaja tms.) tai Mari Mattssonille.

 

Saako valmiita materiaaleja muokata?

Älä muokkaa valmiita materiaaleja tai kopioi niissä olevia kuvia, sen sijaan voit ideoida omia versioitasi tekemistäni materiaaleista ja luoda näin uusia, omia materiaaleja. Ideat itsessään ovat ehdottomasti kierrätettäviä.

 

Missä materiaaleja saa käyttää?

Sivustolla olevia materiaaleja saa käyttää rajattomasti kaikkien niiden ihmisten kanssa jotka hyötyvät kuvitetusta materiaalista kasvun ja oppimisen tukena. Esimerkiksi: päiväkodit, esikoulut, koulut, erityisoppilaitokset, terapeutit, ohjaajat, sosiaalityöntekijät jne.

 

Kuinka paljon materiaalia sivustolta saa tulostaa?

Materiaalien tulostamiselle ja käyttämiselle ei ole enimmäisrajaa. Tulosta vain kaikki mistä koet olevan hyötyä kotona tai työssä.

 

Voiko valmiiksi tulostettuja materiaaleja antaa muille?

Valmiita, tulostettuja materiaaleja saa jakaa ja käyttää esim. saman yksikön sisällä useissa ryhmissä, kunhan niissä on näkyvillä tekijänoikeusmerkintä ©VIITOTTU RAKKAUS.

Älä mielellään jaa valmiiksi tulostamiasi materiaaleja oman työyksikkösi ulkopuolelle. Kerro mieluummin sivustostani eteenpäin tai lähetä linkki sivustolleni tai suoraan tiettyyn materiaaliin, näin tietous sivustosta myös leviää, mikä on toivottavaa.

Älä jaa valmiiksi tulostettuja Viitotun Rakkauden materiaaleja osana aikuisten koulutusta tai esitelmää. Mainitse mieluummin sivustoni osana koulutusta/esitelmää, ja ohjaa ihmisiä tutustumaan materiaaleihin sivustolla ja tulostamaan niitä itse.

Valmiiksi tulostettua materiaalia saa jakaa vanhemmille kotiin viemisiksi, kunhan niissä on näkyvillä tekijänoikeusmerkintä ©VIITOTTU RAKKAUS .

 

Materiaalien jakaminen somessa

Sivustolta ladattua materiaalia ei saa jakaa sähköpostin liitetiedostona. Jaa tietoa materiaaleista ja sivustostani Some-jakopainikkeiden kautta tai linkitä suoraan sivustolle viitotturakkaus.fi. Voit esimerkiksi kopioida linkin selaimen osoiteriviltä ja liittää sen sähköpostiisi, jos tahdot liittää sähköpostiin jonkin tietyn materiaalin.

Sivustoltani löytyvät Somen jakopainikkeet jokaisen materiaalin kohdalta erikseen. Voit jakaa jonkin tietyn materiaalin esim. Facebookiin, Pinterestiin, Facebook-messengerin, tekstiviestin tai whatsapin kautta.

 

Materiaalien jakaminen blogeissa ja muilla sivustoilla

Materiaaleja ei ole luvallista jakaa omilla kotisivuilla tai blogissa. Sen sijaan saat kirjoittaa esim. blogitekstin sivustosta tai sen materiaaleista ja lisätä linkin jonka kautta Viitotun Rakkauden sivustolle pääsee.

Sivustolta ladattua materiaalia ei saa jakaa sähköpostin liitetiedostona muille. Voit lähettää sähköpostitse linkin jonka kautta pääsee sivustolle viitotturakkaus.fi. Voit jakaa tietoa sivustoltani löytyvien Some-jakopainikkeiden kautta tai jakamalla Viitotun Rakkauden Some-julkaisuja eteenpäin.

Sivustoltani löytyy myös Somen jakopainikkeet jokaisen materiaalin kohdalta erikseen. Lisäksi materiaalien kuvissa on pinterestin jakopainikkeet.