Hyvityskäytänteet digitaalisille ladattaville tuotteille

Kiitos, kun teet ostoksia Viitotun Rakkauden kaupassa. Kauppa tarjoaa ainutlaatuisia digitaalisia tuotteita, jotka ovat ladattavissa heti maksamisen jälkeen. Lue hyvityskäytännöt huolellisesti, ennen kuin olet yhteydessä hyvityksen hakemiseksi.

Rajoitukset

Koska digitaaliset tuotteet ovat ladattavissa heti, ne ovat myös helposti kopioitavissa. Tämän vuoksi Viitottu Rakkaus ei voi tarjota hyvitystä tai vaihtoa tuotteistaan, kun tuote on jo maksettu, ja erityisesti mikäli tuotteen latauslinkkiä on käytetty. Mikäli tuotteen latauslinkkiä ei ole käytetty, on hyvitys vielä mahdollinen – ole tässä tapauksessa yhteydessä pikimmiten.

Tutustu aina huolellisesti tuotekuviin ja tuoteselosteeseen, ennen ostopäätöksen tekemistä. Tarvittaessa voit aina kysyä lisätietoja tuotteista ennen ostamista.

Kaikki myynnit katsotaan lopullisiksi ja ostopäätös tehdyksi, kun latauslinkkiä on käytetty.

Hyvitysoikeus

Tietyissä poikkeuksellisissa tilanteissa hyvitys voi olla perusteltu. Saatat olla oikeutettu hyvitykseen seuraavissa tilanteissa:

 • Tuotteen toimittamatta jääminen: Jos et saa latauslinkkiä maksettuasi tuotteen. Tällainen tilanne voi johtua esimerkiksi verkkokauppajärjestelmässä olevasta ongelmasta, mikä on täysin asiakkaasta riippumaton tilanne. Jos et saa latauslinkkiä maksun jälkeen, tai saamasi linkki ei toimi, ole viipymättä yhteydessä.

 • Latausongelmat: Jos kohtaat teknisiä ongelmia tuotteen lataamisessa, tai tuotteen (PDF-tiedoston) sisältämät latauslinkit eivät toimi. Jotkin tuotteet sisältävät PDF-tiedoston/tiedostoja, joissa on muokkauslinkkejä, esimerkiksi Canva-malleja varten. Mikäli nämä linkit eivät toimi, voi hyvitys olla mahdollinen. Ota viipymättä yhteyttä.

 • Tuote ei vastaa kuvausta: Jos ostettu tuote ei vastaa verkkokaupassa annettua kuvausta, tai on todistettavasti väärä tuote, sinun tulee ilmoittaa asiasta 48 tunnin kuluessa latauslinkin käyttämisestä.

 • Muokattavat Canva-mallit: Muokattavissa olevissa Canva-malleissa käytetään aina vain ilmaisia Canvan kuvapankin kuvia. Tämä sen vuoksi, että kaikilla on mahdollisuus tuotteiden muokkaamiseen, ilmaisen Canva-version avulla. Kaikki kuvat ovat tuotteen julkaisuhetkellä siis maksuttomia. 

  Mikäli Canva on jostain syystä vaihtanut jonkin ilmaisen kuvan tai elementin maksulliseksi, tuotteen muokattavan version julkaisun jälkeen, ei Viitottu Rakkaus ole korvausvelvollinen. Voit tässä tapauksessa vaihtaa itse kuvan tai elementin Canva-ohjelmassa:
   poista pro-elementti, ja vaihda tilalle maksuton. Ole kuitenkin tarvittaessa yhteydessä, niin voimme mahdollisesti vaihtaa elementin puolestasi toiseen elementtiin, joka on ilmainen. 

Hyvitysprosessi

Hyvityspäätöksen tekemiseksi, ota yhteyttä: yhteys@viitotturakkaus.fi. Lisää sähköpostiviestiin tilaustietosi, tilauspäivämäärä, yhteystietosi sekä yksityiskohtainen selostus ongelmasta. Arvioimme hyvityspyyntösi ja vastaamme kohtuullisessa ajassa, tavanomaisesti 48 tunnin kuluessa. Vastaamme kaikkiin viesteihin.

Poikkeukset hyvityksissä

Huomioithan, ettemme voi harkita hyvityspyyntöjä perustuen seuraaviin seikkoihin:

 • Päätät, ettet sittenkään halua, tai tarvitse ostamaasi tuotetta.
 • Tahdot vaihtaa sen toiseen tuotteeseen.
 • Ostit vahingossa väärän tuotteen

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää hyvityskäytännöstämme, tai tarvitset muita neuvoja, ota yhteyttä: yhteys@viitotturakkaus.fi.