Tilaus-, toimitus- ja sopimusehdot

Maksullisten tuotteiden tilaus- ja toimitusehdot

Nämä tilaus-, toimitus- ja sopimusehdot koskevat Viitotun Rakkauden maksullisia fyysisiä tuotteita ja digimateriaaleja/tuotteita. Tilatessaan Viitotun Rakkauden verkkokaupasta, käyttäjä sitoutuu näihin ehtoihin.

Asiointi verkkokaupassa

Voit tehdä ostoksia Viitotun Rakkauden verkkokaupassa milloin tahansa. Tehtyäsi tilauksen ja hyväksyttyäsi tilaus- ja toimitusehdot, saat joko latauslinkin ostamiisi digimateriaaleihin, pääsyn suojattuun sisältöön (esim. pelattaviin peleihin) tai sinulle lähetetään fyysinen tuote. Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Tilaaja on vastuussa tälle sivustolle luomastaan käyttäjätilista ja sen salasanasta. Tilaaja sitoutuu antamaan oikeat tiedot itsestään tilauslomakkeelle.

Sivuston ja materiaalien käyttö

Tämän sivuston ja sen materiaalit omistaa Mari Mattsson. Viitottu Rakkaus ® on suojattu tavaramerkki. Kaikkea sivuston sisältöä sekä sen kautta ilmaiseksi ladattua tai ostettua materiaaleja ja tuotteita suojaa tekijänoikeus ja muut immateriaalioikeudet. Muiden tuote- tai tavaramerkkien alla julkaistut materiaalit tällä sivustolla on niiden tekijöiden omistuksessa ja myös niitä suojaa tekijänoikeus ja muut immateriaalioikeudet

Käyttäjällä ei ole oikeutta muokata, välittää, kopioida tai myydä sivuston sisältöä tai osaa siitä ilman Viitotun Rakkauden ja Mari Mattssonin etukäteen myöntämää kirjallista lupaa. Tähän lasketaan myös luvat jotka on annettu sähköpostitse.

Vaikka lataat materiaalin sivustolta ilmaisena tai maksullisena, sen muokkaus-, levitys- tai jälleenmyyntioikeudet eivät siirry asiakkaalle. Koko materiaali sisältöineen pysyy alkuperäisen tekijän omistuksessa.

Älä luovuta saamiasi tunnuksia sivuston suojattuihin digimateriaaleihin joihin olet ostanut käyttöoikeuden. Tämä katsotaan myös materiaalien luvattomaksi jakamiseksi. Suojattuja digimateriaaleja voivat olla esimerkiksi sivustolla pelattavat pelit. Näitä materiaaleja saa kuitenkin käyttää työkaluna omassa työssään ja näin ollen esittää muille (esimerkiksi terapeutit, opettajat). Tätä ei katsota materiaalin levittämiseksi.

Tuotteiden ja materiaalien hinnat

Tuotteen tai materiaalin hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa.

Digimateriaaleissa ei ole erillisiä toimitus- ja käsittelykuluja. Fyysisten tuotteiden toimitus- ja käsittelykulut määräytyvät erikseen.

Maksutavat

Maksaminen tapahtuu Klarna Checkout –maksupalvelua käyttäen tilauksen vahvistussivulla. Valittavissa olevat maksutavat ovat:

  • Luottokortit (Visa, MasterCard, American Express)
  • Klarna Lasku
  • Klarna Erämaksu
  • Klarna Tili 

Kaikki maksuyhteydet on suojattu SSL-salauksella. Kaikki luottokorttimaksut varmennetaan ja mikäli varmennus ei onnistu, Viitottu Rakkaus pidättää oikeuden tilauksen hylkäämiseen.

Takuu

Fyysisillä tuotteilla on takuu, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet. Lähetyksen aikana tuotteelle aiheutuneet vahingot ovat myyjän vastuulla. Näistä vioista on ilmoitettava välittömästi Viitotulle Rakkaudelle kun asiakas havaitsee ne. Viitottu Rakkaus pyrkii korvaamaan vahingoittuneen tuotteen uudella, mutta mikäli tämä ei ole mahdollista, Viitottu Rakkaus hyvittää asiakkaalle koko ostosumman. Hyvitys tehdään kun vika on todennettu, kuitenkin 14 vuorokauden sisällä palautuksesta.

Takuu ei koske normaaleja tuotteen käyttöön ja kulumiseen liittyviä vikoja.

Tilauksen peruuttaminen

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus mikäli sitä ei ole vielä toimitettu (fyysiset tuotteet). Mikäli tilaaja haluaa peruuttaa tilauksen, tulee hänen olla yhteydessä Viitottuun Rakkauteen sähköpostitse. Sähköpostista tulee käydä ilmi tilaajan nimi, osoite ja mahdollinen tilausnumero. Viitottu Rakkaus palauttaa perutun tilauksen maksun 14 päivän kuluessa.

Tuotteen vaihto- ja palautusoikeudet

Tilaajalla on oikeus palauttaa tai vaihtaa tuote 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Palautus hyväksytään mikäli seuraavat ehdot täyttyvät:

  • tuote on samassa kunnossa kuin se oli toimitettaessa
  • kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat tallessa
  • tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa

Tuote tulee palauttaa Viitotulle Rakkaudelle mahdollisimman pian palautus- tai vaihtoilmoituksen jälkeen, jonka asiakas voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen yhteys@viitotturakkaus.fi. Palautustoimituksen aikana tuotteelle mahdollisesti aiheutuneet vahingot ovat palauttajan vastuulla.

Viitottu Rakkaus hyvittää tilaajalle palautuksesta aiheutuneet kulut samalla kun maksaa palautettavan tuotteen hinnan takaisin tilaajalle. Hyvitys tehdään välittömästi sen jälkeen kun tuote on palautunut Viitotulle Rakkaudelle ja sen kunto on tarkistettu, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Tuotteiden ja materiaalien toimitusaika

Digitaaliset, ladattavat materiaalit ja tuotteet
Kun asiakas on maksanut tilauksen, hän saa välittömästi latauslinkin materiaaleihin.

Fyysiset tuotteet
Tilaus käsitellään 2-3 arkipäivän aikana ja lähetetään asiakkaalle. Toimitusaikaan voi vaikuttaa valittu toimitustapa. Kun Viitottu Rakkaus lähettää tilauksen, asiakas saa siitä ilmoituksen tilauksen yhteydessä antamaansa sähköpostiin. Mikäli tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy huomattavasti, Viitottu Rakkaus on yhteydessä asiakkaaseen. Mikäli asiakas kokee, että tuote ei saavu hänelle kohtuullisessa aikataulussa, hän voi olla yhteydessä Viitottuun Rakkauteen osoitteeseen yhteys@viitotturakkaus.fi.

Käyttäjätilit

Jos luot itsellesi käyttäjätilin, sitoudut antamaan vain oikeaa ja ajankohtaista tietoa itsestäsi. Hyväksyt vastuusi käyttäjätunnuksesi käytöstä sivustolla. Älä anna käyttäjätilisiä muiden käyttöön. Käyttäjätili on aina henkilökohtainen. Mikäli käyttöoikeutta rikotaan, voi Viitottu Rakkaus poistaa käyttäjätilin käytöstä tai rajoittaa asiakkaan mahdollisuuksia käyttäjätilin käyttöön, ilmoittamatta siitä erikseen asiakkaalle.